To use the services of the Fundamental Library, please enable cookies feedback.
REMINDER!
Under Clause 6 of the Regulations of the Electronic Library (EL) with Moscow City University (MCU), the following applies
All documents available in the EL may be used, copied or cited only for non-commercial purposes, in compliance with the relevant provisions of the Russian Federation legislation in force, and with the obligation to indicate the author’s name and the source.
I HAVE READ and ACCEPT the Terms and Conditions of use and access to the MCU Electronic Library.
|
|
RUS
ENG
|
Full bibliographic descriptionBibliographic description | Copies of edition by storage logograms |
---|
51.1(2Рос),1 С18
Санитарно-эпидемиологические требования к организации общественного питания населения (СП 2.3/2.4.3590–20) / ред.-сост. Т. В. Цветкова. – Москва : Сфера, 2022. – 112 с. – (Управление детским садом) (Правовая библиотека образования) (Соответствует ФГОС ДО). – Прил.: с. 11–103. – ISBN 978-5-9949-2773-1.
ББК 51.1(2Рос),1 + 51.289 + 51.23 + 74.104
Authors: Цветкова, Т. В. (ред.-сост.)
Keywords: дошкольные образовательные учреждения; доу; медицина; гигиена; гигиена дошкольная; общеобразовательные организации; питание; общественное питание; санитарно-эпидемиологические нормы; санитарно-эпидемиологические требования; дети; школьники; документы; нормативные документы; фгос до; федеральные государственные образовательные стандарты дошкольного образования | Logogram | No of copies | No of copies available |
---|
зел | 1 | 1 | TOTAL | 1 | 1 |
|
|
© MCU, 2008–2024
|