To use the services of the Fundamental Library, please enable cookies feedback.
REMINDER!
Under Clause 6 of the Regulations of the Electronic Library (EL) with Moscow City University (MCU), the following applies
All documents available in the EL may be used, copied or cited only for non-commercial purposes, in compliance with the relevant provisions of the Russian Federation legislation in force, and with the obligation to indicate the author’s name and the source.
I HAVE READ and ACCEPT the Terms and Conditions of use and access to the MCU Electronic Library.
|
|
RUS
ENG
|
Full bibliographic descriptionBibliographic description | Copies of edition by storage logograms |
---|
С23
Сборник рецептур блюд зарубежной кухни [Электронный ресурс] / А. И. Тютюнник, Ю. М. Новоженов, Г. А. Волощук [и др.] ; под ред. А. Т. Васюковой. – Москва : Дашков и К, 2024. – Добавлено: 29.08.2024. – Проверено: 25.10.2024. – Режим доступа: ЭБС Университетская библиотека ONLINE по паролю. – ISBN 978-5-394-05548-5.
ББК 36.997
Authors: Тютюнник, А. И. (авт.); Новоженов, Ю. М. (авт.); Волощук, Г. А. (авт.); Нечипоренко, А. В. (авт.); Васюкова, Анна Тимофеевна (ред.)
Keywords: технические науки; кулинария; технологии; приготовление блюд; общественное питание; рецептура; рецепты кулинарные; электронная библиотека
External resource: Open. Clickthroughs: 14 | - |
|
© MCU, 2008–2024
|