MCU logo Fundamental Library RUS

ENG

FL Electronic Catalog FL editions by subject New arrivals FL reader’s online account FL digital bibliographic reference RSS-channels About website Online statistics

Full bibliographic description

Bibliographic descriptionCopies of edition by storage logograms
С23

Сбор­ник ре­цеп­тур блюд за­ру­беж­ной кух­ни [Элек­трон­ный ре­сурс] : практ. по­со­бие / А. И. Тю­тюн­ник, Ю. М. Но­во­же­нов, Г. А. Во­ло­щук [и др.] ; под ред. А. Т. Ва­сю­ко­вой. – Москва : Даш­ков и К, 2024. – До­бав­ле­но: 07.02.2024. – Про­ве­ре­но: 26.04.2024. – Ре­жим до­сту­па: ЭБС Уни­вер­си­тет­ская биб­лио­те­ка ONLINE по па­ро­лю. – ISBN 978-5-394-05548-5.

ББК 36.9

Authors: Тю­тюн­ник, А. И. (авт.); Но­во­же­нов, Ю. М. (авт.); Во­ло­щук, Г. А. (авт.); Нечи­по­рен­ко, А. В. (авт.); Ва­сю­ко­ва, Ан­на Ти­мо­фе­ев­на (ред.)

Keywords: тех­ни­че­ские на­у­ки; ку­ли­на­рия; тех­но­ло­гии; при­го­тов­ле­ние блюд; об­ще­ствен­ное пи­та­ние; за­ру­бе­жье; сбор­ни­ки; ре­цеп­ту­ра; ре­цеп­ты ку­ли­нар­ные; прак­ти­ку­мы; выс­шая шко­ла; учеб­ные из­да­ния; элек­трон­ная биб­лио­те­ка
Select

External resource: Open. Clickthroughs: 4
-

Edition recommended for your subject

Subject (note)Major. Profile (education level, year, education form)DepartmentCycle
1Гло­баль­ная ре­пре­зен­та­ция ко­рей­ской кух­ниЭМ-588-23ЭКБ1
2Мно­го­об­ра­зие ко­рей­ской кух­ниЭМ-588-23ЭКБ1

© MCU, 2008–2023