MCU logo Fundamental Library RUS

ENG

FL Electronic Catalog FL editions by subject New arrivals FL reader’s online account FL digital bibliographic reference RSS-channels About website Online statistics

Full bibliographic description

Bibliographic descriptionCopies of edition by storage logograms
П19

Пась­ко, Оль­га Вла­ди­ми­ров­на.
Тех­но­ло­гия про­дук­ции об­ще­ствен­но­го пи­та­ния за ру­бе­жом [Элек­трон­ный ре­сурс] : учеб. по­со­бие для ву­зов / О. В. Пась­ко, Н. В. Бу­ра­ков­ская. – Москва : Юрайт, 2023. – (Выс­шее об­ра­зо­ва­ние). – До­бав­ле­но: 07.02.2024. – Про­ве­ре­но: 26.04.2024. – Ре­жим до­сту­па: ЭБС Юрайт по па­ро­лю. – ISBN 978-5-534-07286-0.

ББК 36.9

Authors: Пась­ко, Оль­га Вла­ди­ми­ров­на; Бу­ра­ков­ская, Ни­на Вла­ди­ми­ров­на (авт.)

Keywords: тех­ни­че­ские на­у­ки; пи­ще­вая про­мыш­лен­ность; об­ще­ствен­ное пи­та­ние; за­ру­бе­жье; тех­но­ло­гии; про­дук­ция; выс­шая шко­ла; учеб­ные из­да­ния; элек­трон­ная биб­лио­те­ка
Select

External resource: Open. Clickthroughs: 4
-

Edition recommended for your subject

Subject (note)Major. Profile (education level, year, education form)DepartmentCycle
1Гло­баль­ная ре­пре­зен­та­ция ко­рей­ской кух­ниЭМ-588-23ЭКБ1

© MCU, 2008–2023