To use the services of the Fundamental Library, please enable cookies feedback.
REMINDER!
Under Clause 6 of the Regulations of the Electronic Library (EL) with Moscow City University (MCU), the following applies
All documents available in the EL may be used, copied or cited only for non-commercial purposes, in compliance with the relevant provisions of the Russian Federation legislation in force, and with the obligation to indicate the author’s name and the source.
I HAVE READ and ACCEPT the Terms and Conditions of use and access to the MCU Electronic Library.
|
|
RUS
ENG
|
Full bibliographic descriptionBibliographic description | Copies of edition by storage logograms |
---|
П19
Пасько, Ольга Владимировна. Технология продукции общественного питания за рубежом [Электронный ресурс] : учеб. пособие для вузов / О. В. Пасько, Н. В. Бураковская. – Москва : Юрайт, 2023. – (Высшее образование). – Добавлено: 07.02.2024. – Проверено: 25.10.2024. – Режим доступа: ЭБС Юрайт по паролю. – ISBN 978-5-534-07286-0.
ББК 36.9
Authors: Пасько, Ольга Владимировна; Бураковская, Нина Владимировна (авт.)
Keywords: технические науки; пищевая промышленность; общественное питание; зарубежье; технологии; продукция; высшая школа; учебные издания; электронная библиотека
External resource: Open. Clickthroughs: 14 | - |
|
© MCU, 2008–2024
|