To use the services of the Fundamental Library, please enable cookies feedback.
REMINDER!
Under Clause 6 of the Regulations of the Electronic Library (EL) with Moscow City University (MCU), the following applies
All documents available in the EL may be used, copied or cited only for non-commercial purposes, in compliance with the relevant provisions of the Russian Federation legislation in force, and with the obligation to indicate the author’s name and the source.
I HAVE READ and ACCEPT the Terms and Conditions of use and access to the MCU Electronic Library.
|
|
RUS
ENG
|
Full bibliographic descriptionBibliographic description | Copies of edition by storage logograms |
---|
Д67
Донченко, Людмила Владимировна. Национальные кулинарные традиции: история продуктов питания [Электронный ресурс] : учеб. пособие для вузов / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. – Москва : Юрайт, 2023. – (Высшее образование). – Добавлено: 07.02.2024. – Проверено: 25.10.2024. – Режим доступа: ЭБС Юрайт по паролю. – ISBN 978-5-534-15335-4.
ББК 63.5
Authors: Донченко, Людмила Владимировна; Надыкта, Владимир Дмитриевич (авт.)
Keywords: историяеские науки; этнология; технические науки; пищевая промышленность; общественное питание; традиции национальные; кулинария; история продуктов питания; продукты питания; высшая школа; учебные издания; электронная библиотека
External resource: Open. Clickthroughs: 15 | - |
|
© MCU, 2008–2024
|