To use the services of the Fundamental Library, please enable cookies feedback.
REMINDER!
Under Clause 6 of the Regulations of the Electronic Library (EL) with Moscow City University (MCU), the following applies
All documents available in the EL may be used, copied or cited only for non-commercial purposes, in compliance with the relevant provisions of the Russian Federation legislation in force, and with the obligation to indicate the author’s name and the source.
I HAVE READ and ACCEPT the Terms and Conditions of use and access to the MCU Electronic Library.
|
|
RUS
ENG
|
Full bibliographic descriptionBibliographic description | Copies of edition by storage logograms |
---|
В20
Технология кулинарной продукции за рубежом [Электронный ресурс] : учебник / А. Т. Васюкова, Н. И. Мячикова, В. Ф. Пучкова ; под ред. А. Т. Васюковой. – Москва : Дашков и К, 2022. – (Учебные издания для бакалавров). – Добавлено: 29.08.2024. – Проверено: 25.10.2024. – Режим доступа: ЭБС Университетская библиотека ONLINE по паролю. – ISBN 978-5-394-04548-6.
ББК 36
Authors: Васюкова, Анна Тимофеевна (авт., ред.); Мячикова, Н. И. (авт.); Пучкова, В. Ф. (авт.)
Keywords: технологии; кулинария; кулинарная продукция; приготовление блюд; высшая школа; бакалавриат; учебные издания; электронная библиотека
External resource: Open. Clickthroughs: 15 | - |
|
© MCU, 2008–2024
|