MCU logo Fundamental Library RUS

ENG

FL Electronic Catalog FL editions by subject New arrivals FL readers online account FL digital bibliographic reference RSS-channels About website Online statistics

New arrivals to the Fundamental Library Fund

Articles of peer-reviewed journals and collected works

.

Bibliographic description
1
.
- : // . 2020. 6. . 239244.

74.489 + 85.31 + 85.315.42

Added: 26.01.2021 17:01:10
Full descriptionSelect
2
, . .
/ . . , . .  // . 2020. 6. . 228238.

85.31

Added: 26.01.2021 16:06:21
Full descriptionSelect
3
, . .
/ . .  // . 2020. 6. . 216227.

85.31

Added: 26.01.2021 15:49:00
Full descriptionSelect
4
, . .
- : . . , . .  // . 2020. 6. . 208215.

85.31 + 74.48

Added: 26.01.2021 15:34:32
Full descriptionSelect
5
, .
/ . . , . .  // . 2020. 6. . 200207.

85.31 + 85.364.1

Added: 26.01.2021 10:56:08
Full descriptionSelect
6
, .
: XVI-XX / . .  // . : " ". 2020. 2 (38) 2020. . 821.

63.3(2)4-7 + 85.113(2=411.2)4

Added: 25.01.2021 16:47:35
Full descriptionSelect

Electronic copy: Download (5.5 MByte)
7
  .
: / , , . . // . 2020. 6. . 186192.

85.314-7

Added: 25.01.2021 16:45:53
Full descriptionSelect
8
,  .
" "" : / .   // . 2020. 6. . 3742. ISSN 0869-4966.

74.005.443 + 85.31

Added: 25.01.2021 15:12:12
Full descriptionSelect
9
, .
" " : / . .  // . 2020. 6. . 1619. ISSN 0869-4966.

74.005.443 + 85.143(2)6

Added: 25.01.2021 13:47:11
Full descriptionSelect
10
, .
/ . . , . .  // . 2020. 6. . 179185.

85.314-7

Added: 25.01.2021 12:25:01
Full descriptionSelect
11
, . .
/ . . , . .  // . 2020. 6. . 165171.

85.143(5) + 85.147.6

Added: 22.01.2021 15:22:27
Full descriptionSelect
12
, . .
ӭŭ: / . .  // . 2020. 6. . 152164.

74.48 + 85.143(2=411.2)6-8 , .. + 85.154

Added: 22.01.2021 15:07:03
Full descriptionSelect
13
, . .
XX / . .  // . 2020. 6. . 138151.

85.14

Added: 22.01.2021 13:01:33
Full descriptionSelect
14
.
/ // . 2020. 6. . 120129.

74.268.51 + 85.103(5)

Added: 21.01.2021 16:29:53
Full descriptionSelect
15
, . .
- / . . , . .  // . 2020. 6. . 111122.

74.47 + 85.31

Added: 21.01.2021 13:59:32
Full descriptionSelect
16
, . .
- - / . .  // . 2020. 6. . 98104.

85.31 + 85.310,2

Added: 21.01.2021 11:54:29
Full descriptionSelect
17
, .
/ .   // . 2020. 12. . 4748. ISSN 0205-5791.

85.377

Added: 20.01.2021 15:50:37
Full descriptionSelect
18
.
. .  / // . 2020. 6. . 8289.

85

Added: 20.01.2021 15:12:02
Full descriptionSelect
19
Preusser, Heinz-Peter.
Film als Medium des Gedachtnisses und der Identitatsbildung oder: Die mediale Wende in den kulturwissenschaftlichen Deutschlandstudien / H. P. Preusser // Das Wort : Germanistisches Jahrbuch Russland 2014/2015 / hrsg. im Auftrag des Deutschen Akademischen Austauschdienstes von N. Korolewski ; Russische Staatliche Universitat fur Geisteswissenschaften. Bonn, 2015. S. 147162. (Reihe Germanistik). ISBN 978-3-87192-219-9.

85.3(4)

Added: 20.01.2021 12:06:52
Full descriptionSelect
20
/ . . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 342364.

85.313(4)51-82

Added: 20.01.2021 08:47:03
Full descriptionSelect
21
, . .
. .  / . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 338341.

85.310,712

Added: 20.01.2021 08:46:44
Full descriptionSelect
22
-, . .
. .  / . . - // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 309337.

85.310,712

Added: 20.01.2021 08:44:35
Full descriptionSelect
23
, . .
. .  / . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 295308.

85.310,712

Added: 20.01.2021 08:40:44
Full descriptionSelect
24
, . .
/ . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 265294.

85.313(4)51-8

Added: 20.01.2021 08:34:20
Full descriptionSelect
25
, . .
/ . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 248264.

85.313(4)51-8

Added: 20.01.2021 08:30:47
Full descriptionSelect
26
, . .
/ . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 221247.

85.313(4)51-8 ..

Added: 20.01.2021 08:26:02
Full descriptionSelect
27
, . .
/ . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 204220.

85.313(4)51-8 ..

Added: 20.01.2021 08:21:35
Full descriptionSelect
28
, . .
( ) / . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 183203.

85.313(4)51-8

Added: 20.01.2021 08:19:08
Full descriptionSelect
29
, . ..
 . .   / . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 176182.

85.313(4)51-8 ..

Added: 20.01.2021 07:58:18
Full descriptionSelect
30
, . .
/ . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 169175.

85.313(4)51-8 ..

Added: 20.01.2021 07:56:05
Full descriptionSelect
31
, . .
/ . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 129168.

85.313(4)51-8 ..

Added: 20.01.2021 07:51:21
Full descriptionSelect
32
, . .
/ . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 99128.

85.313(2=411.2)53-8 ..

Added: 20.01.2021 07:48:41
Full descriptionSelect
33
, . .
. .  / . . , . .  // / .-. : . . , . .  ; . . . . ., 1985. . 698.

85.313(2=411.2)

Added: 20.01.2021 07:43:19
Full descriptionSelect
34
, . .
: / . .  // . 2020. 6. . 7681.

85.31 + 85.315.79

Added: 19.01.2021 14:33:12
Full descriptionSelect
35
, . .
/ . . , . .  // . 2020. 6. . 6975.

85.325.2(4)

Added: 19.01.2021 13:09:31
Full descriptionSelect
36
, . .
"" / . .  // . 2020. 6. . 6368.

85.315.42

Added: 19.01.2021 12:36:27
Full descriptionSelect
37
, . .
/ . .  // . 2020. 6. . 5362.

85.315.54-7

Added: 19.01.2021 10:19:26
Full descriptionSelect
38
, . .
- . / . .  // . 2020. 6. . 3646.

85.313(4) 6-8 , .

Added: 18.01.2021 16:24:40
Full descriptionSelect
39
, .
/ .   // . 2020. 12. . 4446. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 18.01.2021 15:45:11
Full descriptionSelect
40
: // . 2020. 12. . 4143. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 18.01.2021 15:37:09
Full descriptionSelect
41
, .
/ .   // . 2020. 12. . 3740. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 18.01.2021 15:19:12
Full descriptionSelect
42
, . .
/ . . , . .  // . 2020. 6. . 2735.

85.315.42

Added: 18.01.2021 13:55:01
Full descriptionSelect
43
, .
/ .   // . 2020. 12. . 3436. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 18.01.2021 13:25:13
Full descriptionSelect
44
, .
/ .   // . 2020. 12. . 3034. ISSN 0205-5791.

85.133(2)6

Added: 18.01.2021 12:59:24
Full descriptionSelect
45
, .
/ .   // . 2020. 12. . 2829. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 18.01.2021 12:21:17
Full descriptionSelect
46
, . .
 . .   : / . .  // . 2020. 6. . 1726.

85.315

Added: 18.01.2021 11:59:25
Full descriptionSelect
47
, . .
/ . .  // . 2020. 6. . 916.

85.103 + 85.19

Added: 18.01.2021 10:59:13
Full descriptionSelect
48
, .
/ .   // . 2020. 12. . 2527. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6 + 85.157

Added: 15.01.2021 16:12:04
Full descriptionSelect
49
, .
/ .   // . 2020. 12. . 2224. ISSN 0205-5791.

85.125.9

Added: 15.01.2021 15:52:38
Full descriptionSelect
50
, .
... / .   // . 2020. 12. . 2021. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 15.01.2021 13:59:08
Full descriptionSelect
51
, .
/ .   // . 2020. 12. . 1819. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 15.01.2021 13:05:14
Full descriptionSelect
52
,  .
- / .   // . 2020. 11. . 7275. ISSN 0131-2383.

85.316

Added: 15.01.2021 12:58:52
Full descriptionSelect
53
,  .
, / .   // . 2020. 11. . 5255. ISSN 0131-2383.

85.31

Added: 15.01.2021 12:53:53
Full descriptionSelect
54
, .
/ .   // . 2020. 12. . 1517. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6 + 85.143(7)

Added: 15.01.2021 12:43:03
Full descriptionSelect
55
,  .
/ .   // . 2020. 11. . 4649. ISSN 0131-2383.

85.31

Added: 15.01.2021 12:26:57
Full descriptionSelect
56
,  .
" " / .  , .   // . 2020. 12. . 1214. ISSN 0205-5791.

74.200.54 + 85.125

Added: 15.01.2021 12:21:18
Full descriptionSelect
57
,  .
/ .   // . 2020. 11. . 25. ISSN 0131-2383.

85.325.7

Added: 15.01.2021 11:38:00
Full descriptionSelect
58
, .
" ..." / .   // . 2020. 12. . 911. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 14.01.2021 15:54:58
Full descriptionSelect
59
, .
/ .   // . 2020. 12. . 89. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 14.01.2021 15:24:48
Full descriptionSelect
60
, .
... / .   // . 2020. 12. . 27. ISSN 0205-5791.

85.113(2) + 85.133(2) + 85.143(2)

Added: 14.01.2021 14:28:49
Full descriptionSelect
61
,  .
/ .   // . 2020. 6. . 7375. ISSN 0131-2383.

85.316

Added: 14.01.2021 13:26:09
Full descriptionSelect
62
,  .
/ .   // . 2020. 6. . 1013. ISSN 0131-2383.

85.313(4)6-8 , .

Added: 14.01.2021 13:19:13
Full descriptionSelect
63
,  .
/ .   // . 2020. 11. . 4647. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 14.01.2021 12:15:49
Full descriptionSelect
64
,  .
? / .   // . 2020. 11. . 4245. ISSN 0205-5791.

85.14 + 85.143(0)

Added: 14.01.2021 12:02:20
Full descriptionSelect
65
" " : " " "" // . 2020. 11. . 41. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 13.01.2021 16:53:35
Full descriptionSelect
66
,  .
/ .   // . 2020. 11. . 3840. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 13.01.2021 15:58:40
Full descriptionSelect
67
,  .
/ .   // . 2020. 5. . 9395. ISSN 0131-2383.

85.316

Added: 13.01.2021 13:48:42
Full descriptionSelect
68
,  .
/ .   // . 2020. 5. . 3841. ISSN 0131-2383.

85.313

Added: 13.01.2021 13:40:52
Full descriptionSelect
69
, .
" " / .   // . 2020. 11. . 3437. ISSN 0205-5791.

74.324.7 + 85.125

Added: 13.01.2021 13:36:49
Full descriptionSelect
70
,  .
? ! / .   // . 2020. 5. . 1821. ISSN 0131-2383.

85.313(2) + 85.313(2=411.2)52-8 , ..

Added: 13.01.2021 13:15:08
Full descriptionSelect
71
,  .
", ..." / .   // . 2020. 11. . 3033. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 13.01.2021 13:07:49
Full descriptionSelect
72
, .
? / .   // . 2020. 5. . 39. ISSN 0131-2383.

85.313(2) + 85.313(2=411.2)52-8 , ..

Added: 13.01.2021 12:51:20
Full descriptionSelect
73
,  .
- / .   // . 2020. 11. . 2428. ISSN 0205-5791.

85.143(4)

Added: 13.01.2021 10:58:26
Full descriptionSelect
74
,  .
/ .   // . 2020. 4. . 9498. ISSN 0131-2383.

85.313(2=411.2)5-8

Added: 13.01.2021 10:53:11
Full descriptionSelect
75
,  .
"" " " / .   // . 2020. 4. . 7072. ISSN 0131-2383.

85.325.7

Added: 13.01.2021 10:38:45
Full descriptionSelect
76
,  .
/ .   // . 2020. 11. . 2023. ISSN 0205-5791.

85.133(2)6 + 85.143(2)6

Added: 12.01.2021 17:32:08
Full descriptionSelect
77
,  .
/ .   // . 2020. 4. . 3841. ISSN 0131-2383.

85.325.7

Added: 12.01.2021 16:01:49
Full descriptionSelect
78
,  .
: / .   // . 2020. 11. . 1215. ISSN 0205-5791.

79.0 + 85.13

Added: 12.01.2021 14:29:05
Full descriptionSelect
79
,  .
/ .   // . 2020. 11. . 16. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6 + 85.154.7

Added: 12.01.2021 12:29:44
Full descriptionSelect
80
,  .
/ .   // . 2020. 3. . 4951. ISSN 0131-2383.

85.31

Added: 12.01.2021 11:58:20
Full descriptionSelect
81
,  .
/ .   // . 2020. 3. . 4648. ISSN 0131-2383.

85.31

Added: 12.01.2021 11:53:30
Full descriptionSelect
82
,  .
/ .   // . 2020. 4. . 4953.

85.125.1

Added: 12.01.2021 11:13:08
Full descriptionSelect
83
,  .
븭 / .   // . 2020. 10. . 4648. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6

Added: 12.01.2021 10:21:08
Full descriptionSelect
84
,  .
/ .   // . 2020. 3. . 4752.

85.126.9

Added: 12.01.2021 10:15:35
Full descriptionSelect
85
,  .
- / .   // . 2020. 3. . 2731.

85.125.63(2)

Added: 12.01.2021 10:10:20
Full descriptionSelect
86
,  .
"-" / .   // . 2020. 10. . 3841. ISSN 0205-5791.

74.200.58 + 74.268.51 + 85.12

Added: 11.01.2021 16:40:11
Full descriptionSelect
87
,  .
" " / .   // . 2020. 10. . 3437. ISSN 0205-5791.

85.143(2)6 + 85.155.5 + 85.157

Added: 11.01.2021 16:11:57
Full descriptionSelect
88
, .
/ .   // . 2019. 38. . 150155. ISSN 0131-6885.

85.33

Added: 30.12.2020 12:51:17
Full descriptionSelect
89
, .
: / .   // . 2019. 38. . 142149. ISSN 0131-6885.

85.33

Added: 30.12.2020 12:33:40
Full descriptionSelect
90
, .
/ .   // . 2019. 38. . 130135. ISSN 0131-6885.

85.33

Added: 30.12.2020 12:24:40
Full descriptionSelect
91
, .
: / .   // . 2019. 38. . 106113. ISSN 0131-6885.

85.33

Added: 30.12.2020 11:50:38
Full descriptionSelect
92
, .
: " 300" / .   // . 2019. 38. . 98103. ISSN 0131-6885.

85.33 + 85.7

Added: 30.12.2020 11:40:15
Full descriptionSelect
93
, .
/ .   // . 2019. 38. . 6875. ISSN 0131-6885.

85.33

Added: 30.12.2020 11:05:23
Full descriptionSelect
94
, .
-: / .   // . 2019. 38. . 6067. ISSN 0131-6885.

85.33

Added: 30.12.2020 10:32:02
Full descriptionSelect
95
, .
/ .   // . 2019. 38. . 5259. ISSN 0131-6885.

85.33

Added: 30.12.2020 09:47:52
Full descriptionSelect
96
,  .
/ .   // . 2020. 5. . 2833. ISSN 2078-4554.

77.5 + 85.126.6

Added: 29.12.2020 16:19:26
Full descriptionSelect
97
,  .
, / .   // . 2020. 5. . 411. ISSN 2078-4554.

85.375

Added: 29.12.2020 14:21:11
Full descriptionSelect
98
,  .
/ .   // . 2020. 2. . 6164.

85.325.2

Added: 29.12.2020 12:10:03
Full descriptionSelect
99
,  .
/ .   // . 2020. 2. . 3638.

85.314.1

Added: 29.12.2020 10:19:40
Full descriptionSelect
100
, .
: / .   // . 2019. 38. . 4051. ISSN 0131-6885.

85.33

Added: 28.12.2020 16:35:37
Full descriptionSelect

© MCU, 2008–2021